+38 (04744) 3-43-84
Меню

ЯРОСЛАВ ВЄРЕМЄЄНКО – переможець Всеукраїнського студентського професійного творчого конкурсу наукових робіт «Збереження родючості ґрунтів»

26 березня 2024 року відбувся на базі Миколаївського національного аграрного університету заключний етап Всеукраїнського студентського професійного творчого конкурсу «Збереження родючості ґрунтів». На Конкурс було подано 69 наукових робіт із 20 закладів вищої освіти України  у якому взяв участь студент 31-а групи факультету агрономії  Уманського НУС ЯРОСЛАВ ВЄРЕМЄЄНКО за темою "Вплив тривалого (з 1964 року) застосування мінеральних добрив у польовій сівозміні на агрохімічні показники чорнозему опідзоленого Правобережного Лісостепу".  Науковий  керівник,  доцент кафедри агрохімії і ґрунтознавства Олена ЧЕРНО.

Подана на конкурс наукова робота відзначилася високим рівнем наукової і практичної цінності, тому отримала визнання від експертної громадськості та представників наукової спільноти, що й дозволило нашому студенту вибороти заслужене перше місце у конкурсі.

Щиро вітаємо нашого переможця та наукового керівника! Ми пишаємося досягненнями Ярослава ВЄРЕМЄЄНКА і бажаємо йому подальших успіхів у науковій та професійній діяльності. Його перемога – це приклад того, як молодь може змінювати світ на краще через свою працю та відданість науці.

Ігор САДОВСЬКИЙ,
викладач-стажист кафедри агрохімії і ґрунтознавства