+38 (04744) 3-43-84
Меню

Вітаємо з ювілеєм!

Вельмишановний Григорію Миколайовичу!

З нагоди визначної події – Вашого 65-річчя від Дня народження – колектив кафедри агрохімії і ґрунтознавства щиро вітає Вас з цим ювілеєм.

Ваші досягнення, здобуті у галузі сільськогосподарської науки, освіти та наукової діяльності, є неперевершеним прикладом для всіх нас. Ви – почесний доктор ННЦ «Інституту землеробства НААН» та ННЦ «Інституту ґрунтознавства та агрохімії ім. О. Н. Соколовського», Заслужений працівник освіти України, відмінник освіти України ІІ і ІІІ ступенів, вчений-агрохімік, неперевершений професор, сталевий кардан у колесі науки та освіти.

Ваш життєвий шлях – це відданість науці та університету. Ви – приклад працелюбності, невпинного розвитку та бажання досягати найкращого. Ваш внесок у підготовку фахівців для аграрної галузі важливий та незаперечний.

З Вашим ім'ям пов'язані незліченні досягнення. Під Вашим керівництвом зростала нова наукова генерація, було створено сотні наукових доробків, серед яких підручники, навчальні посібники, монографії та патенти, що є незамінними джерелами знань для студентів і вчених не лише нашого університету, а й інших навчальних закладів. Ваші ідеї та дослідження знайшли відгук у вчених спільнотах не лише в Україні, а й за її межами.

Ваш великий талант вченого, організатора та наставника заслуговує глибокої поваги та вдячності. Ваш оптимізм, працьовитість та віра у позитивний результат завжди слугували прикладом для інших.

Вітаючи Вас з Днем народження, зичимо Вам, Григоріє Миколайовичу, міцного здоров'я, родинного затишку, щасливих моментів та щедрого натхнення для нових наукових відкриттів. Нехай Вас оточують близькі серцю люди, які разом з Вами радіють Вашим досягненням. Бажаємо плідного та яскравого життя, заповненого гідними вчинками та великими досягненнями.

Висловлюємо щиру вдячність за Ваш внесок у розвиток науки, освіти та аграрної галузі. Нехай цей ювілейний рік принесе нові перемоги та враження, а Ваше життя буде наповнене радістю, задоволенням і незабутніми моментами.

З великою повагою і глибокою вдячністю,
Ваші колеги з кафедри агрохімії і ґрунтознавства!