Вийшла друком колективна монографія "Формуваня врожаю сої залежно від складових агротехнології"
У монографії наведено результати впливу складових агротехнології на формування продуктивності сої. Висвітлено напрямки подолання продовольчої і білкової проблеми виробництва сої, значення її у формуванні сталих агроекосистем, ріст і розвиток рослин залежно від сортів сої, способів і густоти посіву та ефективність інтегрованого застосування добрив і бактеріальних препаратів. Книга буде корисною науковим і науково-педагогічним працівникам, фахівцям сільськогосподарського виробництва.
Формуваня врожаю сої залежно від складових агротехнології: моногр. / Г.М. Господаренко, В.В. Любич, С.М. Бомко. Київ: ТОВ «ТРОПЕА», 2021. 184 с.