+38 (04744) 3-43-84
Меню

Відкрита лекція з дисципліни "Агроґрунтознавство"

19 жовтня 2021 року відбулась відкрита лекція викладача-стажиста кафедри агрохімії і ґрунтознавства Леонової Катерини Петрівни з навчальної дисципліни «Агроґрунтознавство» на тему: «THE ROLE OF LIVING ORGANISMS IN SOIL FORMATION».

  

Лекція проведена відповідно розкладу занять для студентів ІІ курсу, 21 мб-а групи, яку відвідали викладачі кафедри: Черно О. Д., Рассадіна І. Ю.

Леонова Катерина Петрівна прочитала відкриту лекцію англійською мовою. Студенти уважно слухали лектора та ознайомилися з роллю живих організмів у ґрунтоутворенні, а також ще раз попрактикувалися у знаннях іноземної мови. Суттєво допомагало в освоєнні матеріалу наявність мультимедійної презентації. Разом із студентами обговорено роль мікроорганізмів, вищих рослин і тварин у ґрунтоутворенні.

Лекційне заняття відбулося у доброзичливій атмосфері при постійному контакті лектора з аудиторією, що налаштовує на плідну роботу, дає позитивні враження та підтримує зацікавленість студентів у отриманні нових знань.

Колеги кафедри відмітили, що відкрита лекція проведена на високому науково-методичному рівні, добре структурована, інформативно насичена та послідовно викладена.

Бажаємо Катерині Петрівні наукових успіхів і досягнень у викладацькій кар’єрі!

                                                                                                           

                                                                               Олена Черно, завідувач кафедри агрохімії і ґрунтознавства;

                                                                               Ірина Рассадіна, ст. викладач