+38 (04744) 3-43-84
Меню

Відбувся захист кваліфікаційних робіт

З 29 листопада по 4 грудня 2020 року пройшов захист кваліфікаційних робіт студентів-дипломників кафедри агрохімії і ґрунтознавства другого рівня вищої освіти (магістр) факультету агрономії заочної форми навчання Уманського національного університету садівництва.

До початку роботи Екзаменаційної комісії на кафедрі агрохімії і ґрунтознавства була проведена значна методична і організаційна робота з підготовки студентів за спеціальністю 201 Агрономія. Студентам, які були закріплені за кафедрою, призначені керівники кваліфікаційних робіт, складено плани та встановлені строки написання і підготовки до захисту кваліфікаційних робіт. Упродовж навчання і підготовки кваліфікаційних робіт студентам регулярно надавались консультації, методична допомога, здійснювався контроль науковими керівниками за підготовкою робіт до захисту. 

Переважну більшість доповідей студентів попередньо заслухано на засіданні кафедри. Всього викладачами кафедри було підготовлено 13 здобувачів ступеня вищої освіти магістр.

Дипломники кафедри показали на захисті хороший рівень практичної та теоретичної підготовки, оскільки переважна їх більшість працює на виробництві за спеціальніст

                                                Олена Черно, завідувач кафедри агрохімії і ґрунтознавства