+38 (04744) 3-43-84
Меню

Вебінар від науковців університету

12 травня 2022 року в Уманському національному університеті садівництва в онлайн-форматі відбувся вебінар, присвячений формуванню продовольчої безпеки в умовах воєнного стану в Україні. 

Ключовими питаннями вебінару були:

  • Технологія вирощування картоплі (доповідач – кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри овочівництва Андрій ТЕРНАВСЬКИЙ);
  • Захист плодових культур від шкідливих організмів (доповідач – кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри захисту і карантину рослин Світлана МОСТОВ’ЯК);
  • Удобрення плодових культур (доповідач – кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри плодівництва і виноградарства Роман ЯКОВЕНКО).

  

На вебінарі було розглянуто: особливості технології вирощування картоплі, що забезпечує високу врожайність бульб, основні відомості про шкідників і хвороб плодових культур та їх захист, удобрення плодових дерев мінеральним добривом.

Матеріал був викладений дуже доступно та логічно, доповнений цікавими деталями з власного багаторічного досвіду науковців і був корисний для здобувачів освітніх ступенів: молодший бакалавр, бакалавр, магістр.

Олена ЧЕРНО,

завідувачка кафедри агрохімії і грунтознавства