+38 (04744) 3-43-84
Меню

Вченими Уманського національного університету садівництва підготовлено навчальний посібник "Мікроелементи і добрива в живленні рослин"

Господаренко Г. М. Мікроелементи і добрива в живленні рослин: навч. посібник / Г. Господаренко, О. Карнаух, A. Aleksander / за заг. ред. Г. Господаренка. - Кам'янець-Подільський: ТОВ Друкарня "Рута", 2020. - 348 с.

Висвітлено фізіологічні основи, агротехнічні прийоми та умови ефективного застосування ефективного застосування мікроелементів, досягнення агрохімії з оптимізації удобрення польових овочевих, плодових та інших сільськогосподарських культур. 

Для підготовки фахівців за спеціальностями: 201 "Агрономія", 202 "Захист і каратин рослин", 203 "Садівництво та виноградарство", 206 "Садово-паркове господарство".

Книга розрахована на наукових і науково-педагогічних працівників, аспірантів і студентів сільськогосподарських спеціальностей, фахівців сільськогосподарського виробництва. 

Книга може бути корисною широкому колу читачів, як професіоналів, так і любителів, що не маютьспеціальної освіти з вирощування рослин.