+38 (04744) 3-43-84
Меню

Участь викладачів кафедри агрохімії і ґрунтознавства у Міжнародній науково-практичній конференції

Викладачі кафедри агрохімії і ґрунтознавства взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Родючість ґрунту та ефективне застосування добрив» присвяченій 90-річчю Інституту ґрунтознавства і агрохімії (м. Мінськ, Білорусь). У роботі конференції взяли участь науковці таких держав – Білорусі, України, Узбекистану, Росії, Литви, Молдови. З вітальним словом до учасників конференції звернувся директор Інституту ґрунтознавства і агрохімії, академік НАН Білорусі, доктор с.-г. наук, професор Віталій Лапа.

Доповіді були присвячені актуальним питанням збереження ґрунтового покриву та підвищення продуктивності  агроценозів, вивчення та розробки заходів боротьби з ерозією ґрунтів, підвищення продуктивності сільськогосподарських культур із застосуванням різних систем удобрення, перспективні види добрив.

Завдяки єдиній платформі та дискусійному простору учасники конференції змогли презентувати свої доповіді та долучитись до обговорення актуальних проблем сьогодення, вирішення яких сприятиме збереженню і підвищенню родючості  ґрунту.

Дякуємо організаторам за надану можливість взяти участь у роботі конференції, представити результати досліджень та обмінятися практичним досвідом.

Олена Черно,
завідувач кафедри агрохімії і ґрунтознавства