+38 (04744) 3-43-84
Меню

Участь у Дні поля від компанії «Лімагрейн Україна»

7 вересня 2023 року на запрошення Костянтина Попова  –  менеджера з регіонального розвитку по Черкаській області ТОВ «Лімагрейн Україна» (випускника факультету агрономії УСГІ (1988 р.), аспіранта кафедри агрохімії і ґрунтознавства  Уманського НУС) –  викладачі, аспіранти та здобувачі ОР бакалавр, магістр взяли участь в традиційному заході – День поля. Метою якого стало ознайомлення учасників з перспективними гібридами соняшника і кукурудзи лідируючої насіннєвої компанії Лімагрейн  та технологічними особливостями   їх захисту.

Практична  частина семінару передбачала відвідування демонстраційних ділянок посівів кукурудзи, соняшника, де наочно можна було побачити переваги того чи іншого гібриду. Значну зацікавленість викликав стан посівів в умовах поточного року.

Оксана Собченко – технічний експерт Центрального регіону детально ознайомила присутніх  з  новітніми інтегрованими системами  захисту  рослин від компанії   ТОВ "Самміт-Агро Юкрейн".

Викладачам кафедри приємно було зустріти  на заході та поспілкуватись з колишніми випускниками факультету агрономії, які плідно працюють в крупних аграрних компаніях,  господарствах різних форм власності.

Агрономи, фермери, керівники господарств, які були присутні на заході, висловили думку, що співпраця з компанією Лімагрейн є плідною, оскільки гібриди соняшнику і кукурудзи  добре адаптовані до умов нашого регіону і показують гарні результати.

Завідувач кафедри агрохімії і ґрунтознавства,
Олена ЧЕРНО