+38 (04744) 3-43-84
Меню

СТУДЕНТСЬКИЙ ЛІДЕР ФАКУЛЬТЕТУ АГРОНОМІЇ

26 жовтня на факультеті агрономії був проведений конкурс "Лідер факультету 2023" з метою виявлення та підтримки обдарованої молоді. Ця подія зібрала в дружньому колі талановитих лідерів серед студентського товариства. За почесне звання змагався і студент 11-а групи – Чабанюк Ярослав, куратором якого є доцент кафедри агрохімії  і ґрунтознавства Ірина Рассадіна.

Всі конкурсанти змагалися за лідерство у трьох конкурсах. У першому конкурсному завданні «Візитівка», учасники представили себе шляхом демонстрації своїх інтересів, захоплень, думок, поглядів, індивідуальних особливостей та хобі. Вони вразили аудиторію своєю креативністю та оригінальними ідеями.

Для оцінки ерудованості конкурсантів організатори використали запитання з української тематики. Це дозволило виявити рівень їхньої інтелектуальної підготовки та їхню здатність розуміти і відповідати на складні запитання, пов'язані з культурою та історією України.

Під час заключної частини Конкурсу студенти продемонстрували свої таланти, показавши, на що вони здатні.

Журі гідно оцінило всіх конкурсантів і враховуючи їх впевненість, артистичність, красномовство, емоційність виступів та манеру поведінки, визначили переможця. Отже, переможницею конкурсу "Лідер факультету 2023" стала студентка 1 курсу Катерина Нагорна.

Бажаємо учасникам отримувати задоволення від процесу самовдосконалення, оскільки лідер – це той, хто лідер завжди і незупинно розвивається!