+38 (04744) 3-43-84
Меню

Співпраця між виробництвом та наукою є запорукою сучасного рівня підготовки фахівці

Залучення роботодавців-виробничників до освітнього процесу в Уманському НУС є незмінною та доброю традицією, оскільки студенти на практиці мають можливість більш широко та детально пізнати особливості обраної спеціальності та отримати безцінний досвід на виробництві.

Днями на кафедру агрохімії і ґрунтознавства завітав технолог з агрономії ТОВ НВФ «Урожай», випускник факультету агрономії 2001 року, бувший аспірант та викладач кафедри Юрій Галасун. Метою візиту була зустріч, в рамках дуальної форми здобуття професійної освіти, зі студентами  освітніх рівнів молодший бакалавр,  бакалавр, магістр. Юрій Петрович, як представник роботодавців, запросив студентів нашого факультету для проходження виробничої практики у філіях ТОВ НВФ «Урожай». Також гість цікавився роботою навчально-наукової лабораторії кафедри, матеріально-технічною базою підготовки студентів і особливу увагу приділив польовому стаціонарному досліду кафедри, на якому у свій час проводив свою наукову роботу, що  завершилась успішним захистом кандидатської дисертації. Для проведення нинішньої посівної компанії на дослідному полі кафедри, Юрій Петрович посприяв із забезпеченням насіння багаторічних трав для стаціонарного досліду.

Ми щиро вдячні Юрію Петровичу за багаторічну та плідну співпрацю! Надзвичайно приємно відчувати підтримку колег з виробництва і усвідомлювати власну цінність тієї важливої роботи, що виконується в рамках професійної підготовки майбутніх агрономів.

Олександр Стасінєвич,
доцент кафедри агрохімії і ґрунтознавства