+38 (04744) 3-43-84
Меню

СПІВЧУВАЄМО… СУМУЄМО... ПІДТРИМУЄМО В ГОДИНИ СКОРБОТИ…

Колектив кафедри агрохімії і ґрунтознавства з сумом повідомляють, що 29 жовтня 2021 року після важкої хвороби пішов із життя відомий науковець, талановитий педагог, колишній декан факультету плодоовочівництва і виноградарства, проректор з навчально-методичної роботи у відокремлених структурних підрозділах Уманського НУС, професор, академік Міжнародної академії аграрної освіти Юрій Васильович Коларьков.

Він нерозривно поєднав свою долю з рідним університетом, пройшовши нелегкий шлях від студента, аспіранта, доцента до професора. Ю.В. Коларьков  вірно та самовіддано служив аграрній науці, вихованню висококваліфікованих фахівців на благо становлення і процвітання рідної держави.

Юрій Васильович відзначений Почесною грамотою Верховної  Ради України, знаком «Відмінник аграрної освіти і науки України» Мінагрополітики України та «Відмінник освіти» Міністерства освіти і  науки України. 

Висловлюємо глибоке співчуття близьким і рідним. Пам’ятаємо його як добру, щиру, високопорядну людину, який назавжди залишиться в наших серцях.