+38 (04744) 3-43-84
Меню

Спільний День поля ТОВ «Август-Україна» та ПрАТ «Зернопродукт МХП»

На запрошення менеджера з маркетингу ТОВ «Август-Україна» Олександра Стасінєвича  викладачі кафедр агрохімії і ґрунтознавства, генетики, селекції рослин та біотехнології, прикладної інженерії та охорони праці Уманського національного університету садівництва взяли участь в традиційному заході – День поля ТОВ «Август-Україна» та ПрАТ «Зернопродукт МХП». Метою якого стало ознайомлення учасників з перспективами підвищення урожайності основних культур  та технологічними особливостями їх захисту.

Програма заходу була цікавою, насиченою і складалась з двох частин: теоретичної і практичної. Спочатку учасники семінару ознайомились з новими продуктами ТОВ «Август-Україна»  та осінньою програмою захисту зернових культур.  Практична  частина семінару передбачала відвідування демонстраційних ділянок посівів кукурудзи, соняшника, сої та  застосуванням сучасних засобів захисту рослин.

Учасники семінару також мали змогу пройти перевірку знань працівниками  ТОВ «Август-Україна»,  а на переможців чекали подарунки.

Цікавою була експозиція сучасної сільськогосподарської техніки: тракторів, сівалок, обприскувачів тощо.

Викладачам було приємно  зустріти  на заході та поспілкуватись з колишніми випускниками факультету агрономії, які плідно працюють в крупних аграрних компаніях.

Цікаві презентації, естетичне оформлення експозицій, виступ творчих  колективів, приємне спілкування та активний відпочинок зробили захід яскравим та незабутнім  для всіх присутніх.

Олена Черно,
зав. кафедри агрохімії і ґрунтознавства