+38 (04744) 3-43-84
Меню

"РОСЛИННИЙ СВІТ У ТВОРАХ Т. Г. ШЕВЧЕНКА: ЗАХІД У БІБЛІОТЕЦІ УНУС З НАГОДИ 210-РІЧЧЯ ВІД ДНЯ НАРОДЖЕННЯ КОБЗАРЯ"

5 березня, у читальній залі бібліотеки УНУС, провідний бібліотекар Наталія Михайлова організувала цікавий та пізнавальний захід, присвячений великому українському поету Тарасу Шевченку. Захід був приурочений до 210-ої річниці від дня народження Кобзаря, який відвідали і студенти 11-а групи.

Провідна бібліотекарка вже не вперше радувала нас захоплюючими лекціями, проте цього разу тема була особливо цікавою – "Рослинний світ у творах Т. Г. Шевченка. Чагарники". Наталія Михайлова з глибокими знаннями та педагогічним майстерством розповіла нам про важливість природи у творчості великого Кобзаря.

Захід включав у себе вірші, присвячені рослинам, квітам та ландшафтам, які Тарас Григорович змальовував у своїх творах. Через барвисті ілюстрації та цікаві факти, Наталія Михайлова вдало донесла до нас ту глибоку любов поета до рідної природи та її краси.

Учасники заходу не лише набули нові знання про творчість Шевченка, а й отримали можливість обговорити свої враження та поглибити розуміння важливості природи у формуванні художнього світосприйняття.

Неабияким бонусом для всіх присутніх було те, що під час заходу було представлено рідкісні видання творів Шевченка, які зберігаються в фондах нашої бібліотеки.

Дякуємо провідному бібліотекарю Наталії Михайловій за непередаваний досвід та зацікавленість у популяризації культурної спадщини великого українця. Її заходи завжди вражають своєю організацією та плідною роботою. Нехай це буде тільки початок серії заходів, які приваблюють нас до вивчення та вшанування національної культури.

Ірина РАССАДІНА,
заступник декана з виховної роботи,
куратор 11-а групи