+38 (04744) 3-43-84
Меню

Профорієнтаційна робота викладачів кафедри агрохімії і грунтознавства у Монастирищенському районі

З  метою проведення профорієнтаційної роботи серед випускників шкіл Монастирищенського району доценти  кафедри  агрохімії і ґрунтознавства факультету агрономії Уманського НУС Ірина Рассадіна та Олександр Стасінєвич відвідали  опорні заклади загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів:  "Ліцей "Ерудит", Монастирищенську спеціалізовану школу №5 та ОЗ Цибулівський. Під час зустрічі викладачі ознайомили учнів випускових класів з правилами прийому вступної компанії у 2023 році, розповіли про переваги навчання в Уманському НУС, роздали рекламні буклети та відповіли на низку запитань, які цікавили майбутніх абітурієнтів.

З нагоди національного екологічного свята Дня довкілля та в рамках  весняного проєкту "Україна майбутнього" в школах здійснювалось  озеленення території.  Викладачі кафедри із задоволенням особисто взяли участь в цій акції та передали закладам загальної середньої освіти від Уманського національного аграрного університету туї, кущі ялівцю і самшиту.

Тісна співпраця закладів загальної освіти з університетом сприяє професійному самовизначенню майбутніх здобувачів вищої освіти. 

Дякуємо директорам ОЗЗСО І-ІІІ ступенів Н. А.  Стороженко, О. М., Ковальській,  З. А.  Мотилюк за допомогу в проведені профорієнтаційної роботи та плідну співпрацю.

 

Завідувачка кафедри агрохімії і ґрунтознавства,

Олена ЧЕРНО