+38 (04744) 3-43-84
Меню

ОБМІН ДОСВІДОМ ПІД ЧАС АКТИВНОЇ ФАЗИ НАВЧАНЬ ДЛЯ АГРАРІЇВ КІРОВОГРАДЩИНИ

30 листопада за ініціативи регіональної команди ТОВ «BASF Україна» проведений семінар-навчання для сільськогосподарських виробників північно-західних районів Кіровоградщини. Для участі з доповіддю на семінар були запрошені професор Уманського НУС Григорій Господаренко та доцент Олександр Стасінєвич. У заході, який відбувся в м. Благовіщенське взяли участь більше 50 аграріїв регіону. 

Семінар розпочали регіональний представник ТОВ «BASF» у Кіровоградській та Миколаївській областях Андрій Сулима та менеджер з технічної підтримки Сергій Жерендюк, ознайомивши присутніх із програмою заходу та стратегією компанії на 2023 рік. Під час свого виступу експерти акцентували увагу присутніх на доцільності фунгіцидного та гербіцидного захисту польових культур в регіоні.

Професор кафедри агрохімії і ґрунтознавства Уманського НУС Григорій Господаренко розповів присутнім про особливості раціонального використання мінеральних добрив у системі живлення польових культур.

Основна увага аграріїв була сконцентрована на комплексних системах удобрення соняшнику, кукурудзи, пшениці озимої та ріпаку.

Також у своєму виступі він зробив глибокий аналіз живлення польових культур в умовах посухи сезону 2022 року.

Учасники семінару багато дискутували та ділилися досвідом господарювання в умовах посушливого клімату.

Олександр Стасінєвич,
доцент кафедри агрохімії і ґрунтознавства