+38 (04744) 3-43-84
Меню

НА ПОРОЗІ ПРИЙНЯТТЯ ВАЖЛИВИХ РІШЕНЬ

21 березня 2024 року доценти кафедри агрохімії і ґрунтознавства Андрій МАРТИНЮК і Олександр СТАСІНЄВИЧ провели профорієнтаційні заходи для учнів закладів загальної середньої освіти Монастирищенської ТГ Черкаської області. Для майбутніх абітурієнтів була представлена презентація з розповіддю про історію Уманського НУС, про його матеріально-технічну базу, про можливості, які існують для студентів нашого університету, про важливість та актуальність спеціальностей, які здобуваються на 6 факультетах, про фахову підготовку за освітніми рівнями та про умови вступу у 2024 році. Акцент було зроблено на перевагах навчання в нашому університеті та можливостях успішного працевлаштування після його завершення. Заключним словом було запрошення на «День Відкритих Дверей» в Уманський НУС, який проходитиме в другій половині квітня 2024 року.

Висловлюємо щиру подяку директорам і адміністрації ліцеїв «Ерудит», «Успіх», Ліцею №2, Цибулівського та Леськівського ліцеїв Монастирищенської міської ради Черкаської області за співпрацю, підтримку, відмінну організацію та надану можливість проведення профорієнтаційної роботи у випускних класах.

УМАНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ САДІВНИЦТВА запрошує в свою команду абітурієнтів – працьовитих, талановитих, відповідальних, небайдужих, і зацікавлених.

Олександр СТАСІНЄВИЧ,
доцент кафедри агрохімії і ґрунтознавства