+38 (04744) 3-43-84
Меню

На Кіровоградщині проведено навчання для аграріїв

В міжсезоння, доброю традицією є проведення навчання для сільськогосподарських виробників. Так 26 січня 2024 року компанія «BASF» разом з партнерами в м. Благовіщенське провели семінар-навчання для аграріїв Кіровоградщини.

На семінарі були представленні сучасні рішення в захисті сільськогосподарських культур від компанії «BASF», про які детально доповіли регіональний представник по Кіровоградській області Андрій Сулима та менеджер з технічної підтримки Сергій Жерендюк.

Продовжив навчання професор Уманського НУС Григорій Господаренко. У своєму виступі він ознайомив всіх присутніх з сучасними підходами до відновлення родючості ґрунтів і живлення рослин. В доповіді детально, були представлені комплексні системи удобрення озимої пшениці та ріпаку, а також традиційних культур для регіону ‒ кукурудзи і соняшнику.

Навчання проходило у форматі відкритої дискусії, це дало змогу отримати вичерпні відповіді на актуальні питання сьогодення, які виникають у аграрному виробництві. Учасники семінару обговорювали особливості застосування добрив в критичні фази розвитку рослин.

Впродовж семінару всі учасники ділилися досвідом, обговорювали існуючі проблеми та перспективи ведення сучасного аграрного бізнесу.

Доцент кафедри агрохімії і ґрунтознавства,
Олександр Стасінєвич