+38 (04744) 3-43-84
Меню

НА КАФЕДРІ АГРОХІМІЇ І ҐРУНТОЗНАВСТВА ВІДБУВСЯ ПОПЕРЕДНІЙ ЗАХИСТ ДИСЕРТАЦІЇ НА ЗДОБУТТЯ НАУКОВОГО СТУПЕНЯ ДОКТОРА ФІЛОСОФІЇ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 201 АГРОНОМІЯ

27 березня  2024 р. на кафедрі агрохімії і ґрунтознавства відбулася публічна презентація дисертації ГАВРИЛЕНКА Владислава Сергійовича на здобуття наукового ступеня доктора філософії в галузі знань 20 Аграрні науки та продовольство за спеціальністю 201 Агрономія. Тема дисертаційної роботи: «ФОРМУВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ ЯЧМЕНЮ ЯРОГО ГОЛОЗЕРНОГО ЗА РІЗНОГО УДОБРЕННЯ У ПРАВОБЕРЕЖНОМУ ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ» (науковий керівник: Григорій ГОСПОДАРЕНКО, доктор сільськогосподарських наук, професор кафедри агрохімії і ґрунтознавства Уманського НУС).

Рецензенти: Олена ЧЕРНО, завідувачка кафедри агрохімії і ґрунтознавства. к. с.-г. н, доцент Уманського НУС, Ірина РАССАДІНА, к. с.-г. н, доцент кафедри агрохімії і ґрунтознавства Уманського НУС.

До засідання було залучено фахівців за профілем дисертації. Після доповіді здобувача у дискусії взяли участь: Людмила Рябовол, д. с.-г. н, професор кафедри генетики, селекції рослин і біотехнології; Володимир Єщенко, д. с.-г. н, професор кафедри загального землеробства, Роман Яковенко, д. с.-г. н, професор кафедри плодівництва і виноградарства, Андрій Мартинюк, к. с.-г. н, доцент кафедри агрохімії і ґрунтознавства, Іван Жиляк, к. х. н, доцент кафедри біології. Члени засідання обговорили та одностайно проголосували за проект рішення і прийняли за основу, доповнивши його пропозиціями і зауваженнями, які були озвучені під час дискусії.

Олександр СТАСІНЄВИЧ,
доцент кафедри агрохімії і ґрунтознавства