+38 (04744) 3-43-84
Меню

ДОЦЕНТ КАФЕДРИ АГРОХІМІЇ І ҐРУНТОЗНАВСТВА ТА АСПІРАНТ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ДНІ ПОЛЯ НА БАЗІ ТОВ "БЕРЕСТІВЕЦЬ"

4 вересня 2024 року на базі ТОВ "Берестівець" відбувся черговий День поля, організований за участю ТОВ "Ерідон" (Уманський підрозділ) та ТОВ "ДСВ Україна". У заході взяли участь представники аграрної науки та бізнесу, серед яких – доцент кафедри агрохімії і ґрунтознавства Ірина РАССАДІНА разом із аспірантом Олександром КОВАЛЕНКОМ, який також є менеджером із розвитку продуктів компанії ТОВ "ДСВ Україна".

Захід відкрив керівник Уманського підрозділу ТОВ "Ерідон" Олег КУМАНОВСЬКИЙ, який привітав учасників і окреслив актуальні теми для обговорення. Директор ТОВ "Берестівець" Олександр ЧЕКАЛЕНКО представив досягнення господарства та відзначив важливість співпраці з науковими установами й агрокомпаніями.

Олександр КОВАЛЕНКО, менеджер із розвитку продуктів компанії ТОВ "ДСВ Україна", розповів учасникам про інноваційні гібриди кукурудзи "Пропульс", "Бадіане" та "Пятов", які вже показали високі результати на демополях. Учасники заходу також мали змогу оглянути посіви соняшнику та сої, де були продемонстровані нові сорти та технології вирощування.

На заході були присутні клієнти з Черкаської, Кіровоградської та Київської областей, які змогли не лише ознайомитися з новими агротехнологіями, але й отримати консультації від експертів у галузі рослинництва.

Цей День поля став черговим кроком у розвитку партнерства між аграрною наукою, агробізнесом і виробниками сільськогосподарської продукції, спрямованим на підвищення ефективності агротехнологій в Україні.

Ірина РАССАДІНА,
доцент кафедри агрохімії і ґрунтознавства