+38 (04744) 3-43-84
Меню

Новини

01.03.2024
АГРОХІМІЧНА ГРАМОТНІСТЬЧитати повністю

АГРОХІМІЧНА ГРАМОТНІСТЬ

За участі агрономів і керівників підрозділів у м. Ставище Київської області у круглому столі на тему «Застосування удобрювальних продуктів у весняний період» взяв участь професор Григорій ГОСПОДАРЕНКО. . .

Читати повністю

29.02.2024
ПСИХОЛОГІЯ ВІДНОСИН: ПІЗНАВАЛЬНИЙ ЗАХІД ДЛЯ СТУДЕНТІВ 11-А ГРУПИЧитати повністю

ПСИХОЛОГІЯ ВІДНОСИН: ПІЗНАВАЛЬНИЙ ЗАХІД ДЛЯ СТУДЕНТІВ 11-А ГРУПИ

28 лютого, студенти 11-а групи взяли участь у цікавому та пізнавальному заході, присвяченому темі "Психологія відносин". Захід відбувся у читальній залі бібліотеки Уманського НУС...

Читати повністю

27.02.2024
СЕЗОН ВЕСНЯНО-ПОЛЬОВИХ РОБІТ НА ДОСЛІДНОМУ ПОЛІ КАФЕДРИ АГРОХІМІЇ І ГРУНТОЗНАВСТВА РОЗПОЧАТОЧитати повністю

СЕЗОН ВЕСНЯНО-ПОЛЬОВИХ РОБІТ НА ДОСЛІДНОМУ ПОЛІ КАФЕДРИ АГРОХІМІЇ І ГРУНТОЗНАВСТВА РОЗПОЧАТО

Цьогорічна метеорологічна весна розпочалася доволі рано, ще в другій декаді лютого, коли відбувся стійкий перехід температури повітря через 0°С у напрямку її поступового підвищення. . .

Читати повністю

22.02.2024
Склад і будова ЗемліЧитати повністю

Склад і будова Землі

Нещодавно для першого освітньо-професійно рівня (бакалавр за скороченим терміном навчання) спеціальності 201 Агрономія була проведена лекція на тему: «OriginandstructureoftheEarth» («Склад і будова Землі»). . .

Читати повністю

22.02.2024
ЛЕКЦІЙНЕ ЗАНЯТТЯ: "CHEMICAL COMPOSITION OF PLANTS"Читати повністю

ЛЕКЦІЙНЕ ЗАНЯТТЯ: "CHEMICAL COMPOSITION OF PLANTS"

Нещодавно доцент кафедри агрохімії і ґрунтознавства Ірина Рассадіна прочитала лекцію з дисципліни "Агрохімія" англійською мовою на тему "Chemical composition of plants" для студентів факультету плодоочівництва, екології та захисту рослин. . .

Читати повністю

09.02.2024
ПОРАДИ ДО ЧАСУЧитати повністю

ПОРАДИ ДО ЧАСУ

У круглому столі за участі керівників господарств і агрономів Вінницької області на тему «Особливості застосування удобрювальних продуктів напровесні під зернові й технічні культури»...

Читати повністю