+38 (04744) 3-43-84
Меню

Зустріч з випускниками Тальянківського агротехнічного коледжу

     27 березня 2018 року в Тальянківському агротехнічному коледжі Уманського НУС відбувся семінар - зустріч випускників коледжу з роботодавцями "Ярмарка вакансій", в якому взяли участь викладачі університету.

     Доценти кафедр агрохімії і ґрунтознавства Андрій Тимофійович Мартинюк; екології та безпеки життєдіяльності Ігор Миколайович Гурський; процесів, машин та обладнання АПВ Руслан Васильович Оляднічук; технології зберігання і переробки плодів та овочів Калайда Катерина Василівна ознайомили студентів коледжу із спеціальностями, факультетами, правилами вступу та особливостями ступеневої підготовки фахівців, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста.

     У ході спілкування студенти випускних курсів отримали вичерпну інформацію на питання, що їх цікавили, зокрема, про умови проживання, участі в спортивній роботі та художній самодіяльності, а також можливість проходження виробничих практик та стажування у передових вітчизняних та закордоних сільськогосподарських підприємствах.

     Крім того, студентам Тальянківського агротехнічного коледжу було роздано інформаційні буклети про Уманський національний університет садівництва, його факультети, спеціальності й календарі.

Доцент Мартинюк Андрій Тимофійович