+38 (04744) 3-43-84
Меню

Київ Експо Плаза 2017 р.

Повідомляємо Вам, що 2 листопада п. р. у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза», м Київ, вул. Салютна, 2-6, Проводитиметься День молодого спеціаліста «Твій професійний старт».

Захід відбудеться у павільйоні № 1, великий конференц-зал, з 10.00 до 14.00. Програма проведення Дня молодого спеціаліста передбачає роботу двох секцій «Школа працевлаштування» і «Ярмарок вакансій».

Головна мета заходу – налагодження дієвого комунікаційного зв’язку між роботодавцями та фахівцями аграрної галузі, які в пошуку місця практики та роботи.

Для участі в зазначеному заході запрошуються студенти випускних курсів та викладачі зі спеціальностей: «Агрономія», «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», «Ветеринарна медицина», «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва».

Керівник групи повинен мати при собі лист довільної форми на ім’я директора виставкового центру зі списком студентів у 2-х примірниках. Також необхідно зареєструватися на сайті http://www.agrocomplex.kiev.ua

Просимо до 26 жовтня п. р. подати попередні списки учаників заходу  «Твій професійний старт» на електрону адресу: antoninarydnitskaz@gmail.com