+38 (04744) 3-43-84
Меню

Дорогі випускники!

     Дорогі випускники, у вашому житті відбулася знаменна та довгоочікувана подія ‒ закінчення навчання в університеті.
     Це радісний, але в той же час і хвилюючий момент, адже кожен з вас доклав чи мало зусиль, щоб отримати омрыяний диплом. Ви отримали на руки диплом магістра і це перший щабель у вашій професійній кар'єрі.
     Починається новий, відповідальний етап у вашому житті і ми сподіваємось, що знання, отримані за час навчання, допоможуть вам знайти гідне місце в суспільстві. Ми, науково-педагогічні працівники університету, покладаємо на вас великі надії, тому що ви майбутнє нашої держави, яке залежить багато в чому від якості вашої підготовки. Обрана вами професія, потребує надзвичайних зусиль, працьовитості і послідовності.
     Вам, новоспеченим агрономам, в недалекому майбутньому, доведеться брати участь в реалізації програми продовольчої безпеки,
як нашої держави так і в цілому світу. Ми впевнені, що будемо пишатися вашими успіхами.
     Вітаємо вас з успішним закінченням навчання і бажаємо міцного здоров'я, успіхів, родинного благополуччя, міцності сил і бадьорості духу, здійснення всіх задумів, мрій і життєвих планів щодо розвитку і процвітання нашої держави та примноження її природних багатств!

 

Куратори 61-ма та 62-ма груп Юрій Новак та Олександр Стасінєвич