+38 (04744) 3-43-84
Меню

День поля кукурудзи

 

12 жовтня 2017 року Уманською філією компанії ТОВ «ТД «Агроальянс» провів традиційний агрозахід «День поля кукурудзи», присвячений завершенню збирання пізніх зернових, зокрема кукурудзи.

Програма включала демонстраційні покази та випробування в польових умовах основних видів сільськогосподарської техніки «Case IH» (США), адже ТД «Агроальянс» є офіційним дилером цієї торгової марки. На гостей чекали також розіграші подарунків серед зареєстрованих учасників від офіційних партнерів ТД «Агроальянс» – компаній «KWS-Україна», «Reinke» та «Apis holding», розважальна програма та частування.

На заході були присутні керівники та спеціалісти фермерських аграрних господарств району та області, представники інших агрокомпаній. Від Уманського НУС День Кукурудзи відвідали викладачі та студенти 2-5 курсів інженерно-технологічного факультету та факультету агрономії.   На демонстраційному майданчику були представлені трактори Case IH серій FARMALL JX, MAXXUM, PUMA і MAGNUM у комплектації з різними класами сільськогосподарських машин (фронтальний начіпний навантажувач MX T410, бункер-накопичувач AGRITECH для зерна та інших сипких матеріалів, дискова борона True Tandem 330 Turbo з хвилястими дисками для ефективного подрібнення та змішування пожнивних решток і котками для вирівнювання поверхні поля та глибокорозрихлювача Ecolo-Tiger 537 для змішування пожнивних решток з ґрунтом і вирівнювання поля після збору врожаю, самохідний широкозахватний обприскувач PATRIOT 3330, зернозбиральний комбайн AXIAL FLOW 6140 з жаткою для збирання кукурудзи на зерно та двома горизонтальними дисками для розкидання подрібнених стебел.